פרויקט דירת גן במודיעין

שחור ועץ אלו החומרים העיקריים שנבחרו לעיצוב של דירת הגן, אחרי הכל מי מפחד מצבע שחור ?!

בדירת הגן בה שטח המטבח לא היה גדול באופן מיוחד, תכנן עמית מטבח שחור בשילוב דלתות נפתחות לצדדים אשר מסתירות את אזור הבישול וארונות משקאות ומזווה. באופן זה ניתן להסתיר ברגע את בלאגן הבישול אם קיים (למרות שבמקרה הזה בעלי הבית הנפלאים, מאוד, אבל מאוד מסודרים).

הקיר שהפריד בין המטבח לסלון נהרס וכעת המטבח גדול הרבה יותר. בין המטבח לסלון מוקם מסך טלוויזיה גדול על עמוד עם מערכת סראונד איכותית. בהמשך המטבח נבנה קיר מזווה וארון משקאות מכובד. בהמשכו נוצלה הפינה המיותמת שהפכה לקמין גז פינתי לחימום ימי החורף הקרים. את מעבר החדרים שהיה טרם השיפוץ סגור בקירות, פתח עמית בתכנון המחודש ומיקם מעקה ברזל דק ואלגנטי.

כמובן שמערכת המיזוג המרכזית הוחלפה, ותוכננה מערכת מיזוג מרכזית חדישה בשילוב תעלה תעשייתית עם פתרי אויר. התעלה נצבעה גם היא בשחור ולה נוכחות מרשימה בחלל. התעלה המעוצבת כוללת T היורד מהתקרה בתוך המסדרון המרכזי בבית ומכסה את כולו (למעט החדרים הפרטיים), באזור זה הוסרו קירות אותם מחליפה מערכת מעקות דקיקים ושחורים אשר פותחים את כל החלל, מאווררים ומרווחים את הדירה. תאורה מעוצבת שהותקנה יוצרת אלומות אור מפוסלות בחלל ומאירה את כל החלל.

להשלמת האוירה יצר עמית בסלון קיר כח מרכזי אותו חיפה באבן טבעית מדוקקת בשילוב פסי ניתוק מוזהבים. מתקיים דיאלוג מעניין בין אבן החיפוי שבתוך הבית לבין האבן הירושלמית שבחוץ. "בית שכיף לחיות בו", כך תיארו בעלי הבית את ביתם החדש.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email