משרדי חברת Forter

  • צילום: סוזי לוינסון
כרטיס ביקור לנכס:
  • הלקוח:
  • מיקום: כפר סבא
  • שטח: משרד 150 מ"ר
  • תקציב: כ500,000 ₪

משרדי חברת הייטק צעירה שביקשה להוסיף לעצמה חצי קומה מעבר למשרדים הקיימים. נתבקשתי לעצב ולתכנן עבורם אזור ציבורי שיכלול חדר אוכל, מטבחון ומעבר עם פינת המתנה לעבר המשרדים.

הוחלט על שימוש באלמנטים מעולם התעופה וחו"ל,  שילוב של הרבה צבעוניות העברת מסרים דרך טפטים צבעוניים שמתקשרים לכל העולם של נסיעות לחו"ל.

דרך דינאמיות וחמימות ליצירת הרמוניה צעירה ומדליקה.

“השימוש באלמנטים מעולם התעופה, תרמו לתחושה של חו"ל עם ניחוח אקסקלוסיבי ויוקרתי”

החזון וצרכי הלקוח:

הלקוח העלה בפנינו צורך בשיפוץ הדופלקס והתאמתו לצורכי המשפחה המשתנים ולגודל המשפחה (זוג +3). דירת ה-5 חדרים שנרכשה לפני 8 שנים, כבר לא הייתה רלוונטית לבני הבית. עם זאת, בני הזוג מאוד אוהבים את מיקום הדופלקס ואת השכונה ולכן, במקום מעבר הוחלט על מהפך מולט במבני הבית. הוחלט להעביר את הילדים לקומת הגג ואת ההורים לקומה התחתונה וליצור בית אחד הרמוני שאהוב על כל בני המשפחה.

צרכי הלקוח: עיצוב מודרני והרמוני, מטבח פונקציונלי, קומה משותפת לבני העשרה בה יוכלו ללמוד ולארח חברים.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email