דירה משופצת בחולון ח' 300

חולון ח' 300
  • צילום: סוזי לוינסון
כרטיס ביקור לנכס:
  • הדיירים: זוג + 2 בנים
  • מיקום: חולון ח' 300
  • שטח: 120 מ"ר
  • תקציב: כ 350 אלף ש"ח

דירה בבנין דירות, רב קומות ב ח' 300 בחולון

הזוג רכשו את הדירה מהקבלן לפני כ 8 שנים, רק שאז כשרכשו היו זוג צעיר ונשארו עם הסטנדרט הקבלני וכעת החליטו שהגיע הזמן לשפץ ולהתאים את הדירה לצרכיהם.

שיפוץ מסיבי שכלל החלפת כל התשתיות בדירה, חיבור בין חדר שירותי אורחים קטן ובין חדר רחצה לילדים ויצירת חדר רחצה מרוווח לבני המשפחה. החלפת כל המטבח ויצירת אי/דלפק ישיבה לאכילה יומיומית. חיפוי כל הדירה בפרקט עץ תלת שכבתי בשילוב שטיח מאריחי גרניט פורצלן במרכז המטבח וכן במרפסת השמש אליה יוצאים מהסלון.

השיפוץ כלל התייחסות לכל הדירה, ושינוי מבני של חדרי הרחצה וביטול שירותי האורחים הקטנים ושינוי משמעותי של כל המטבח ששודרג משמעותית על ידי הוספת אי הישיבה והעבודה.

חדרי השינה נשארו כפי שהם ושודרגו באמצעות העיצוב, דרך פרטי הריהוט, האחסון והתאורה.

חולון ח' 300

“המרפסת רוצפה מחדש באריחים דמויי עץ בסידור פישבון, ככה שישתלבו עם העץ התלת שכבתי בו חופתה הדירה כולה”

החזון וצרכי הלקוח:

תהליך העיצוב, בחירות החומרים, התכנון וביצוע כלל הרכישות ונמשך כחודשיים,  העבודה בפועל נמשכה כ 6 שבועות.

סגנון השיפוץ נבחר ביחד עם הלקוחות לאחר שאילת הרבה שאלות, כיוון והבנה שהסגנון שמתאים ללקוחות הוא סגנון מודרני-אקלקטי-חם.

לבעל היה חשוב לייצר חדר רחצה משפחתי גדול ומרווח, במראה נקי ומודרני, כזה שייתן לו תחושה שהוא נמצא בחדר רחצה של בית מלון 5 כוכבים בכל פעם שהוא נכנס להתקלח. הוחלט על עיצוב יחידת כיורים גדולה עם הרבה מקום לאיחסון בשימוש במשטח רחב עם 2 כיורים מונחים שיוצרים סימטריה ביחד עם קווי החיבור של האריחים אותם שברנו עם מראות א-סימטריות.

במקום אמבטיה, הוחלט על יישום של מקלחון רחב ידיים בו יכולים הילדים להתקלח יחדיו.
האישה רצתה את חדר הרחצה הצמוד לחדר השינה שלהם שיהיה במראה וינטאג' בסגנון שונה לחלוטין מזה של חדר הרחצה המשפחתי שהוכתר בשם "חדר הרחצה שלו" ו"חדר הרחצה שלה", וביקשה שיהיה נוח ושנשתמש באריחים מאויירים בגווני תכלת רגועים.
המטבח שלפני השיפוץ היה בצבעי חום כהה וקודר, הוחלף במטבח חדש ולבן עם שילוב של משטחי קיסר בטון. לקירות נחברו אריחי מטרו לבנים ליצירת מראה אורבני מודרני רק שאלו נבחרו עיצובית להנחה בסידור פישבון ממש כמו אריחי שטיח הרצפה שיושם במרכז המטבח בתוך פרקט העץ.

המרפסת רוצפה מחדש באריחים דמויי עץ בסידור פישבון, ככה שישתלבו עם העץ התלת שכבתי בו חופתה הדירה כולה. במרפסת, שולבה תאורה דקורטיבית וריהוט גינה על מנת ליצור את החיבור השוטף בין פנים לחוץ.

“מי האמין שחווית שיפוצים מסיבית יכולה להיות כל כך מהנה, נעימה וטובה?!
מהמפגש הראשון ועד האחרון ידענו שאנחנו בידיים הכי טובות ומקצועיות שיש.
הקשבת לצרכים ולרצונות שלנו, ויחד עם מעוז היצירתיות שלך הבאת לתוצאות מדהימות.
לא פחות חשוב, תיווכת אנשי מקצוע מהשורה הראשונה שעשו הכל על מנת שינהיה מרוצים.
תודה על שהקדשת שעות בשינוי ועדכון התוכניות, בפגישות איתנו ועם הספקים, הטלפונים והמיילים
ואפילו הזמינות להתייעצות על תליית אביזרים. היה לנו מאוד נעים לעבוד איתך.
אתה אדם נעים, מקסים, חיובי והכי חשוב... מקצועי ויצירתי!
אנחנו נהנים מהתוצאות וקוטפים ים של מחמאות. ממליצים בחום רב.”
חיים וגילה גם זו לטובה
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email